outside2
outside1
outside3
previous arrow
next arrow

Massagebehandlingar

ENERGY BOOST BEHANDLING:

På grund av den hektiska livsstilen vi lever i så behöver ibland våra kroppar emellanåt en välförtjänt boost
Vår Energy Boost Behandling är en väldigt populär behandling med essentiella oljor som föryngrar kroppen. Behandlingen ger dig ett rejält lyft och du kommer att lämna kliniken och känna dig redo att ta dig an nya utmaningar. Det här är en behandling efter en stressing vecka på kontoret eller om du känner dig utmattad och trött.
Står du inför en intensiv period i liveet, som tex dealine på jobbet eller att barnen hemma tar mycket energi så rekommenderar vi ett Triple Energy Boost Paket.

HOLISTISKA PAKETET :

Detta är ett sex-timmars behandlings paket som är utformat för att ge avslappning till kropp och själ. Vi använder oss av essentiella oljor som främjar avslappning, ökar energi, reducerar stress, smärt lindring, ångest och depression. Vårt Holistiska Paket kommer över en sex-månaders period att stärka ditt immunsystem, öka dina må bra hormoner såsom dopamin och serotonin och även boosta din ämnesomsättning.
Vi rekommenderar detta paket till alla som har en stressig livsstil och multipla ansvarsområden som t.ex. föräldrar, affärsmän/kvinnor, lärare och idrottsmän/kvinnor

HÄLSA OCH WELLNESS PAKETET:

Det här paketet är rekommenderat över en 12-månaders period, med ca en behandling per månad. Paketet är en kombination av Energy Boost och Holistisk behandling och är framtagen för att skapa harmoni mellan kropp och själ över en längre period. Genom att använda essentiella oljor som förbättrar andningen, blod cirkulation, förbättrar fokus och koncentration, hjälper till att minska inflammation och öka läkningsprocessen kopplat till kroniska muskelsmärtor så kommer de många fördelarna med den här behandlingen att märkas redan efter den första behandlingen
Paketet innehåller även en timmes näringskonsultation samt en timmes personlig träning och hälsoanalys.
Paketet lämpar sig för alla då det införlivar nödvändiga behov som vi har för att kunna upprätthålla en hälsosam och positiv livsstil, ökad prestanda på jobbet, hemma och inom sportutövande. Det hjälper även till att förebygga skador, smärta och reducera stress.

 

Beroende på just dina behov, så kommer vi att använda lämplig massage teknik (Svensk Massage, Sport Massage och Rehab Massage). Kom ihåg att du under behandlingen alltid kan guida din massör genom att tala om ifall du vill ha högre eller mindre tryck eller om du har ett särskilt ställe eller kroppsdel som du vill att massören ska fokuserar på extra.

Tveka inte att kontakta oss med era frågor. Vi kommer att svara inom 48 timmar, antingen via mail eller telefon

För bokning och information var vänlig kontakta oss på .