outside2
outside1
outside3
previous arrow
next arrow

Personlig träning

På grund av min omfattande professionella karriär och mina höga akademiska kvalifikationer som jag samlat på mig under åren, har jag fått en enorm mängd internationell erfarenhet och kunskap som gjort det möjligt för mig att samla mängder av EREUNA som i sin tur gav möjligheten att öka mitt NOUS. Så när det gäller att leverera garanterade resultat för mina kunder, inom sport, hälsa, fitness, personlig och professionell utveckling, så kan du vara säker på att du befinner dig goda händer.

Kort om David Samuyiwa

Sedan starten på Davids karriär 1989, så har David Samuyiwa samlat på sig över 100.000 arbetstimmar inom sport-, hälso- och fitnessindustrin. Han har haft stor framgång som idrottsprestationstränare, personlig tränare inom hälsa och fitness, mentaltränare, teamtränare, massör och kostrådgivare. Han har varit mentor och undervisat över 1000 klienter och hans karriär har tagit honom genom England, Skandinavium, Kina, Spanien, Balkan, Indien, Dubai, Kanarieöarna, Australien mm. Fram tills nu så har han även utbildat över 7000 personliga tränare över hela världen.

Med en internationell idrottsbakgrund på 60, 100 och 200 m sprint så har David Samuyiwa haft äran att representera båda Englands distrikts och det regionella teamet och tävlat för Kanarieöarna. Hans internationella idrottskarriär har gett honom stor erfarenhet från att träna och tävla mot Olympiska-, Världs- och Europeiska guldmedaljvinnande idrottsmän samt haft äran att bli tränad av några av de bästa tränarna i världen under sin karriär.

David Samuyiwa anses vara en av de absolut bästa inom sport-, hälsa- och fitnessindustrin. Han har väldigt höga akademiska kvalifikationer då han framgångsrikt har tagit en Filosofie Kandidatexamen inom Samhällskunskap samt en Magisterexamen inom Utbildning, Lärarutveckling och Ledarskap på ett av de ledande universiteten i England. Hans kvalifikationer och talanger i kombination med hans erfarenhet har givit förutsättningar för 1000tals människor att nå sina mål i livet.

För Bokning och Information kontakta