outside2
outside1
outside3
previous arrow
next arrow

Prislista Personlig Träning

PRISER

3 tim 4 500 kr
6 tim 7 500 kr
12 tim 14 440 kr
18 tim 18 000 kr
30 tim 26 950 kr

Paket 1, Ditt nya jag
Tid: 4 veckor – 10 timmar
Pris: 9 950 kr

Det här vetenskapliga tränings programmet är utformat för alla som önskar en viktnedgång på upp till 10 kg och 5% kroppsfettreducering på 4 veckor. Vi kommer att träna två gånger i veckan över en 4 veckors period och genom att öka ämnesomsättningen och muskelmassan samt introducera bra fettförbrännings- och kaloriövningar så kommer du att se en fantastisk transformering på enbart 30 dagar.

Paket 2, Vikt & Fettminskningsprogram
Tid: 6-8 veckor – 30 timmar
Pris: 24 950 kr

Det här beprövade och vetenskapligt utformade programmet är designat för att hjälpa människor som behöver gå ner än 10 kg och över 10% kroppsfett. Programmet är en speciell mix av complex-, compound-, cardio-, styrke-, core- och funktionell träning. Den här sammanstättningen av olika träningsformer hjälper kroppen att fort bränna fett och kalorier, gå ner i vikt, förebygga skador, stärka skelett och muskulatur, boosta kroppens hormon- och immunsystem, stärka kroppen mot tecken på åldring, stärka självförtroende, öka energin och mycket mycket mer.

Paket 3, Idrottsprestation
Halvsäsongspaket (ca 4-6months) 25 timmar Pris: 22.500sek
Helsäsongspaket (ca 8-12months) 50 timmar Pris: 39.500sek

Idrottsprestationspaketen är designade för att maximera individens talang och färdigheter genom att integrera ett effektivt och PERSONLIGT styrke- och konditionsprogram som kommer att hjälpa individen att bli mycket bättre inom sin sport.

Med över 30 års erfarenhet av att jobba med idrottsmän och kvinnor över hela världen, har jag haft privilegiet att få träna atleter, allt från nybörjare till elit, inom Fotboll, Friidrott, Boxning, MMA, Wrestling, Basket, Ishockey, Rugby, Rodd, Tennis, Golf, Bordtennis, Ridning, Volleyboll och Triathlon. Jag kommer att ta mig an både kvinnor och män från en ålder av 11 år, och allt från nybörjare till elit. Mitt fokus kommer att vara på att förbättra styrka, kraft, snabbhet, explosivitet, kondition, core stabilitet, flexibilitet, koordination, balans, hållning, löparteknik och kost hos varje individ. Jag kommer även att integrera mental träning, skadeförebyggande, fitness test och fitness utvärdering i varje paket.

VI SER FRAM EMOT ATT TRÄFFA DIG